Förälskad i det kollektiva medvetandet

Vi är många som älskar internet. De senaste veckorna har det haglat kärleksförklaringar i bloggosfären och idag kom en till som nästan rör mig till tårar. Christian Rudolfs inlägg på Disruptive är en bloggpost väl värd att läsa från a till ö, men hans avslutande rader förpackar så väl det som också jag  känner att internet är:

”Internet är inte Googles index, CSS, HTML PHP kod, PPC eller banners. Internet är Tillsammans. Internet är vårt kollektiva medvetande som sträcker sig mellan människorna och mellan generationerna. För mig är detta sant även om jag är en outlier på normalfördelningskurvan. Därför älskar jag internet.”

Sanna, vackra ord. Och jag ha inget mer än lite länkkärlek att tillägga där.

2 thoughts on “Förälskad i det kollektiva medvetandet

  1. Kom in hit när jag googlade mitt namn. När jag läser mina egna ord såhär sex månader senare är de fortfarande sanna, mer än ngnsin. Jag får fortfarande tårar i ögonen när jag läser dem precis som när jag skrev dem.

  2. Kom in hit när jag googlade mitt namn. När jag läser mina egna ord såhär sex månader senare är de fortfarande sanna, mer än ngnsin. Jag får fortfarande tårar i ögonen när jag läser dem precis som när jag skrev dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>