En solig agenda – från New Tech till 90-talsnostalgi

Sommaren till trots är det mycket på G. På min personliga agenda väntar närmast en andra New Tech Discussion på Scandic Anglais ikväll, och jag väntar med spänning på vad Tre som (äntligen) nybliven svensk iPhoneoperatör tänker komma med för erbjudande (och framför allt när det kommer ske).

På de större agendorna väntar förstås större saker. Lagom till löning (för somliga) kickar imorgon  Reboot 11 (för somliga) igång i Köpenhamn. Och sen står ju som bekant Almedalsveckan för dörren (en som jag bland annat planerar följa via Twitter här). Särskilt intressant tycker jag det ska bli att följa detta projekt som tar sitt avstamp där och !

Men som ”mellan jobb:are” väntar först och främst Humlegård, lunchsällskap och P1 sommar (idag med Alexander Stubb, ”finsk politiker, författare och bloggentusiast”). Och när nu också de svenska vädergudarna tycks ha fattat att det är slutet av juni, tycker jag att den här gamla sommarhiten från -99, kan vara på sin plats:

(Går du in på Youtube-länken och läser under ”mer information” berättar steffyweffy777 (The Name!) om bakgrunden till låten och videon samt bjuder på ett gäng länkar – alltifrån till hur man förebygger hudcancer till hur farliga solkrämer i sig kan vara…).

Solig onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>