Hoppfullhet på webben!

Där det finns webbfolk finns det hopp? Tja, det tycker i alla fall jag är vad Twinglys VD Martin Källström lyckligt lyckas illustrera med sin ”Jumping-video” från community-eventet Reboot 11 (som Martin själv också bloggar om  här):

Jo, hopp är lycka och vice versa! Det var Stina, när det begav sig, klok nog att ta fasta på och ännu finns det (tack o lov) fler med henne som gör detsamma.

Facebook får Martin Källströms klipp många tummar upp. Och i kommentarsfältet passar Bloggy-grundaren tillika webbentreprenören Jonas Lejon på att tipsa om freedomjumping.com – sajten som samlar sina medlemmar kring ”the important quest to jump all famous landmarks, sites, people or events all over the world”. Värd att spana in av flera anledningar – om inte för sköna bilder och ivrigt medlemssug så för sättet på vilket de hanterar sin ”dislike of the Google Ads selected for the website”…

Förövrigt men helt apropå allt ovan vill jag understryka att ordet ”hoppa” kan ha flera betydelser, vilket  Urban Dictionary snabbt får dig att förstå. Och jo, detsamma gäller för ”jump” och ”Reboot” (somliga förklaringar bör kittla skrattnerven).

Själv har jag börjat följa Urban Dictionary på Twitter för en daglig dos märkliga orddefintioner. Inte alltid användbart, men ofta stört kul. Och ibland får det räcka. Hopp och skratt – sånt som förlänger livet ni vet.

5 thoughts on “Hoppfullhet på webben!

  1. Pingback: Bloggportalen.se - Svensk bloggportal - Din guide till den svenska bloggvärlden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>