Mildner vattnar diskussionen om det offentliga rummet

Idag (kväll) blir det en kort bloggpost från en ännu mäkta solvarm Stockholmsbalkong.

Satt och läste John Ajvide Lindqvists fantastiska ”Människohamn” och fick skärgårdslängtan. Tog sedan en scroll genom min reader och fick vågskvalpstörsten stillad av Anders Mildners senaste bloggpost (som idag är en en vodpost).

Han sitter i en eka (kvalificerad gissning) och pratar om internet som utökat offentligt rum; drar paralleller till allemansrätten i naturen och undrar om inte användare snart kommer att vilja driva en markägardiskussion.

Som vanligt när Anders Mildner har något att säga så säger han det riktigt bra. Med skånsk dialekt och vågskvalp i bakgrunden är han dessutom inte bara intressant utan rakt igenom mysig att lyssna till. Tre välinvesterade minuter en torsdagskväll (eller fredagsmorgon…) vill jag lova. Och hans tankar är sådana som jag så påpassligt hoppas ”ger ringar på vattnet”…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>