Nu är jag med i Sveriges bloggteam på #Mindpark!

TheJennie_goes_Mindpark

One for the memory book...

Jaha, då var det officiellt då:  jag är inne i parken!

För oinvigda handlar det om parken  Mindpark, sajten som drivs av bolaget med samma namn och som samlar ”Sveriges bloggteam om allting media” - ett stycke webb du definitivt bör ha koll på om du, som man skriver på sajten, ”är intresserad av medier i sin bredaste form”.

Mindparks ambition är att samla en bred och kompetent skara människor från mediebranschens alla olika hörn för att debattera medier och dess utveckling. Och målet är högt satt – diskussionerna som förs ska hålla bäst kvalitet i Sverige.

Att ingå i denna fantastiska samling människor känns både stort och utmanande, men framförallt väldigt roligt. Och jag ska göra mitt bästa att bidra till diskussionen, vilken väg den än må ta.

Att dess riktning blir framåt är i alla fall ett som är säkert och jag tror mig nästan våga garantera att Mindpark kommer bjuda sina läsare på en riktigt, riktigt läsvärd höst.

3 thoughts on “Nu är jag med i Sveriges bloggteam på #Mindpark!

  1. Pingback: jardenberg kommenterar (second edition) – 2009-09-17 — jardenberg unedited

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>