Laddar för #TEDxVigg!

Igårkväll trillade den här trevliga bekräftelsen in i inboxen:

TEDxViggbyholm

(jo, jag har Gmail också, men jag använder och – tvi mig – föredrar stundom fortfarande Yahoo. Skälet är nästan uteslutande av visuell karaktär, och även om det knappast hör till ämnet förstår du snart varför det ändå hör till ämnet…)

Som många vid det här laget redan uppmärksammat kommer det råda TED-yra i Stockholm de närmsta dagarna (17-24 april). På initiativ av Henrik Ahlén och Teo Härén är det tänkt att vi Stockholmare ska slå världsrekord i flest anordnade TEDx-events under en vecka, och mången (däribland jag själv) har uppmanats dra ihop sina egna events i kammare, vrår och större lokaler, för att hjälpa till att slå det idéspridande rekordet.

Har tyvärr inte haft orken eller tiden att vara med och arrangera något själv, men turligt nog är inte resten av Stockholms TED-fantaster funtade som jag, och en av dem som spänt musklerna för att få ihop ett event är Johan Ronnestam. På söndag anordnar han TEDxViggbyholm – ”An Evening About Visualization”, och bland ”visualiserarna” ska jag och de lyckliga andra som fått biljett få möta personer som copywritergurun Per Robert Öhlin, Whitelines-uppfinnar’n Olof Hansson och Great Works-CD:n Ted Persson . Hela talarlistan hittar du här, och vill du läsa mer om TEDxStockholm (Viggan är fullt – men andra events har kanske lediga platser kvar?) föreslår jag ett Facebook-besök.

Självklart finns TEDxStockholm även på Twitter och vill  du hålla extra koll på Ronnestams evenemang är #TEDxVigg en het hashtag!

Relaterat: Apropå visualisering – du har väl inte missat att Google Docs (som jag ”twitformulerade” det igår) fått tillökning? Med funktionen Drawing (”ritning” på svenska…) kan du numer skapa och dela ritningar, flödesscheman med mera rätt i Docs. Schmutt I say!

5 thoughts on “Laddar för #TEDxVigg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>