Ställ klockan – ikväll bokar vi #sswc 2010!

Boka SSWC!

Japp, så ser det ut i min Iphonekalender idag (eller redan igår, som ni ser), och jag kan rekommendera att lägga min to-do även på ditt minne.

Ikväll klockan 19.00 släpps nämligen de 250 första biljetterna till sommarens Sweden Social Webcamp (13-15 augusti på Tjärö), och vill man vara säker på en plats i allmänhet och en säng i synnerhet, ska man ta till sig tipset att boka direkt!

Var du inte där förra året och känner dig osäker på om det är värt att åka? Well, så här begeistrad var jag efter campet-09, och då tycker jag ändå att jag inte ens var i närheten av att lyckas förmedla hela känslan och upplevelsen i ord.

‘nough said! Nu vet du vad du ska göra (om du vill göra det man ska göra).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>