Fortsatt prylkoll – har recenserat #XperiaX10minipro

Yupp.

Idag har jag gjort det igen – recenserat Sony Ericssons senaste mobil på Prylkoll.se.

Den här gången handlar det om Xperia X10 mini pro, som landat i svenska butiker idag, och har du funderat på om det är värt att lägga några hundralappar mer på pro-versionen än på ”bara minin”, tycker jag absolut du ska ta en scroll genom min recension! :)

Prylkoll...

Pro:n på midsomrig äventyr...

2 thoughts on “Fortsatt prylkoll – har recenserat #XperiaX10minipro

  1. Nej, tyvärr var det bara ett ”testex” jag fick avnjuta i ett par veckor… Nu är det en lång och trägen väntan på min beställda iPhone4 som gäller :/ Men hade gärna behållt minin vid sidan av om jag fick! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>