Har du Sveriges snyggaste avatar? Delta i #avatarSM!

Jodå, nu är det Svenska Mästerskap på gång. Fast man skulle också kunna kalla det  #EnRiktigtSpontanTwittertävling som uppstod ungefär precis så här:

godtyckligeaxel sa...

...och thejennie svarade...

godtyckligeaxel...

thejennie...

godtyckligeaxel...

Och spelreglerna är inte mycket svårare:

Reglerna...

...och godtyckligeaxel svarade...

Alltså (för att copy-paste-förvänliga): Har du en avatar som du tycker är något utöver det vanliga (eller faktiskt så räcker det med att den bara ”är”) så hashtagga ett tweet #avatarsm tillsammans med länk till den avatar du vill tävla med och vips du är med i kampen om att bli Sveriges snyggaste avatar!

11:e juni är sista tävlingsdag, och än så länge får du hålla till godo med den enkla principen att det viktigast är inte är hur tävlingen går till utan att den går till. Det vill säga – alla kan tävla och någon kommer vinna, men precis-exakt-hur-själva-utse-en-vinnare-förfarandet går till får lov att framgå lite längre fram (en älskad följd av #någotriktigtspontant…). Tippar dock på någon crowdsourcad variant där pris är twära, betwömmelse och möjligtvis något finfint utöver det.

Med @godtyckligeaxel vid min sida kan det nog bli godtyckligt värre – men det är en bra sak. Besök bara hans blogg så förstår du kanske vad jag menar!

För att få lite koll på konkurrensen kan du till exempel spana in @nfasth (nuvarande twitterbild) och @ficklampa (som tävlar med den här Terminatorinspirerade looken). Och kom ihåg – alla är välkomna, allt är tillåtet och retweets belönas med kärlek :)

Let the games begin!

6 thoughts on “Har du Sveriges snyggaste avatar? Delta i #avatarSM!

  1. Kul idé! Så klart måste jag vara med på denna. Tycker det är på tiden jag får pris för min runda avatar som syns sjukt även i en låååång lista med fyrkantiga människor…förlåt.. avatarer ;-) Många har sagt att de ska rippa min idé men jag har knappt sett några andra runda.

  2. Pingback: Here you go – bidrag till #avatarSM « Brit Stakston

  3. Pingback: Måndagsmix – från sommarblogg och Almedal till iPhonevaka och appevent | The Jennie

  4. Pingback: Var med och utse vinnaren i #avatarSM – rösta på din favorit idag! | The Jennie

  5. Pingback: Vinnaren i #avatarSM…. | The Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>