#Webbrelation #SSWCbok

Internet för mig är inte ettor och nollor.

Internet för mig är 00111100 00110011
(Det här subtila inlägget är mitt bidrag till SSWC-boken 2010,  som Mattias Boström tagit initiativet till. Jag, Jennifer Bark, är som jag skriver på Facebook.com/thejennie ”en poesihjärtad social mediejunkie som gillar människor, livet och den tid vi lever i just nu, och som aldrig slutar upp att förvånas, fascineras och förälska mig”. Bloggar privat på thejennie.sebanalt.se och subtilt.se och jobbar till vardags som ‘social media advisor’ på Disruptive Media.se). /@thejennie

7 thoughts on “#Webbrelation #SSWCbok

  1. Tack men också äsch – tror inte en sekund på att du är torr och trist. Och även om du skulle vara det så tror jag att det är det som kan bli tjusningen med boken – blandningen av seriöst, roligt, personligt, allmänt, ytligt, djupt, analyserande, utbildande också vidare, också vidare…. Ellöör? :)

  2. Pingback: Skrivet inför #SSWC 2010 « Jan Viderén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>