EXTRA! Binero Winterleaks ute nu (mitt mingelreportage från #ssmx)

I lördags var jag, som tidigare påannonserat, på Vinterminglet (aka #ssmx) – ett fantastiskt kul event anordnat av supertrion @arneby, @glimra och @ingemarsdotter (<—-TACK!)

För ovanlighetens skull var jag utrustad med kamera (tro mig, en sällsynt företeelse för en bokstavsnörd som jag), vilket resulterade i det här exklusiva mingelreportaget* som jag tillsammans med Joakim überdesigner Nyström (aka @jnystromdesign…) satte ihop igår.*

Är du intresserad av vad som faktiskt sades (av dem som var där för att faktiskt säga något på scen) kan du läsa bra sammanfattningar och reflektioner hos bland annat Sundhult, Hallvarsson & Halvarsson, Erik LindahlMattias Östmar, PeoplePontus hörna och Dinwebb.nu.

*och ja…tar någon illa upp tror jag att ni i det här fallet får skjuta the messenger

2 thoughts on “EXTRA! Binero Winterleaks ute nu (mitt mingelreportage från #ssmx)

  1. Pingback: Tweets that mention EXTRA! Binero Winterleaks ute nu (mitt mingelreportage från #ssmx) | The Jennie -- Topsy.com

  2. Pingback: Förmiddagsrapp från #Webbdagarna | The Jennie - text och tankar, webb och kommunikation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>