Hipp hurra! #twingly5

Idag är det konferens/partaj i Linköping. Twingly fyller 5 år och det vill de fira! Och jag är den första att säga: ja, det är de verkligen värda att göra och ja, jag firar gärna med dem.

Det har inte bara att göra med att de erbjuder (bloggrelaterade) tjänster som jag och kunder jag jobbat med många gånger haft stor nytta av. Det har minst lika mycket att göra med att hela företaget andas ett genuint entreprenörsdriv och en vilja att alltid stå på användarnas sida och utveckla utifrån deras perspektiv.

Ja, och så är de trevliga de som jobbar där också. Ruskigt trevliga.

För ett par år sedan, när jag verkade mer aktivt som journalist, gjorde jag ett större reportage om realtidswebben för Internetworld och fick då nöjet att intervjua Twinglys VD Martin Källström, bland annat om det då nyutvecklade Twingly Channels.

Det blev en av de bättre intervjuer jag lyckats göra (tror jag), och det berodde nog inte så mycket på mig som på att Martin är den han är. Grattar och firar och tackar @martinkallstrom och @agaton och resten av @twingly -gänget redan så här i förväg för både en strålande fest (jag vet, jag tar ut segern i förskott här, men tror inte jag har oddsen emot mig direkt…) och en ständig utveckling av intressanta webbtjänster.

Och det gör jag bland annat med en liten länk till den där intervjun. Som man nog kan ha glädje av att läsa om man känner att man har glädje av Twingly. Och det har man. Ju.

Ses vi i Linköping? :)

*Uppdaterat: Ja, det BLEV en fantastisk fest. Och många tänkvärda ”födelsedagstal”. Tack Twingly och ni andra som var där!

3 thoughts on “Hipp hurra! #twingly5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>