En nästanresa till #Almedalen med #BloggplatsH12

För ungefär exakt (så skön tidsangivelse…) ett år sedan satt jag och nästan grät ikapp med Twitterflödet från Almedalen och svor att var det en enda sak jag skulle åka på den här sommaren (utöver Sweden Social Web Camp, midsommar i Delsbo, Storsjöyra i Östersund och förmodligen en tripp till Berlin – andra saker som faktiskt kommer eller redan blivit av den här sommaren), så var det Almedalsveckan i Visby. Twårarna var alltså varken av lycka eller ledsenhet, utan så nära ren och skär avundsjuka man kan komma.

Nu var det som sagt ungefär exakt ett år sedan och under den ungefärexakta tiden händer det hända en del. Till exempel hinner man byta jobb, starta upp en PR-byrå, börja driva ett digitalt frilanskollektiv och inte ha så många semesterdagar. Alls (vilket ändå är en #win att säga när det är juli och man är i den förstafas av mycket jag ändå är). Och även om Almedalssuget inte är mindre (tvärtom!) och säkerligen nyttan av att vara där, för mig, aldrig varit större, har jag lite för mycket att pyssla med på hemmaplan för att kunna fysiskt delta.

Däremot kommer jag och mina kollegor på Bloggbyrån i allra högsta grad att delta digitalt som ”blogg- och twitkorrar” åt fantastiska BloggplatsH12 – något som jag ju inte heller kanske hade trott för ett år sedan och som gör att det känns helt okej ändå att inte helt och fullt och fysiskt (skadat…) vara där.

Men du som verkligen kommer att vara där på plats – glöm inte att regga dig på Makthavare.se:s både snygga och smarta tjänst ”Vem är vem i Almedalen?”. Och du som är där och bloggar – regga dig för sjutton hos BloggplatsH12!

Vi ses i Almedalen! (typ)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>