Packad och klar (ehm, typ, snart) och peppad som fan! #SSWC

Woop woop! Nu drar jag snart på Kunskapsknytis! Eller Mingelmaraton. Eller FixJoxfestival. Eller vad man nu väljer att kalla den fantastiska okonferensen Sweden Social Web Camp. Liksom för andra Tjäröveteraner, är det för min del tredje gången gillt (men första gången med sängplats!). Fyra dagar, typ 380 deltagare, massor av får och en triljon (nja, inte riktigt, men tillräckligt många för att man i vanlig ordning ska ha svårt att välja) sessioner om allt som på något sätt har anknytning till webben (öppenhet, teknik, spel, musik, betalvilja, personer och relationer och you name it!).

Precis som åren innan så vet jag inte exakt vad jag har att att vänta mig. Men precis som åren innan är jag ganska övertygad om att jag kommer åka hem helt trött, hes, informationsspäckad, bakis och skakis med rufsigt hår och skitiga skor och dans-i-ladan-träningsvärk och ångest över hur man ska lyckas sammanfatta alla klokheter och galenskaper i ett blogginlägg och…. mer eller mindre överlycklig. Förhoppningsvis med ett helt gäng nya bekantskaper.

Jag menar, se bara så stövlad och glad och omgiven av finfolk man var på båten på väg hem förra året (vilket ”Bjorn Stockholm” lyckades fånga):

Happy a la SSWC

Kommer verkligen (bland andra som av olika anledningar inte ska med) sakna mina SSWC-vapendragare @johannacelion och @monawallin, men är å andra sidan sjukt glad över att få första gången få med mina bästisar @SophieS och @mariofrost och inte minst mina Bloggbyråkollegor @MatsLindborg och @kwasbeb. Liksom alla andra som jag ännu inte känner men som jag hoppas kunna namedroppa på vägen hem.
;)

Imorrnbitti rullar det iväg (pepp, pepp!) – men innan dess en liten reminder till alla er som ska dit. Ni har väl inte glömt att till exempel…

Regn eller inte, SSWC Får The Win!

PS. Jobbar du som journalist eller känner någon som vill publicera något om det här och behöver ‘le facts’ – missa inte pressmeddelandet om årets SSWC.

 

One thought on “Packad och klar (ehm, typ, snart) och peppad som fan! #SSWC

  1. Pingback: Tjärö i mitt hjärta – det blir ett #SSWC12 också! | The Jennie - text och tankar, webb och kommunikation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>