Dagens bloggklimp – Gate Two

Jag gillar smarta människor. Och jag gillar smarta initiativ. Och jag gillar verkligen de två i kombination, vilket precis är vad Gate Two är.

”Bakom versalerna” är bloggens underfundiga punchline, och bakom bloggen står Medieinstituteleverna Rasmus Lewenhaupt och Feffe Kaufmann, lika smarta och trevliga som bloggens innehåll:

Idén till Gate Two föddes med en viskning under en lektion i webbkommunikation på Medieinstitutet i Stockholm där både jag och Feffe studerar till webbkommunikatörer.
På Gate two publicerar vi intervjuer med framstående personer inom alla vrår i kommunikationsbranschen och låter dom berättar om sitt yrke och dess framtid. Bloggen ger en insikt om hur branschen utvecklas och intressanta namn, tjänster och event som du som kommunikatör bör bevaka”.

I en serie mallade intervjuer får besökaren möta intressanta branschmänniskor, och med en så hittills imponerande lista över inspirerande individer i intervjufältet, vågar jag inte annat än att peta in Gate Two in min RSS. Gör’t du med om mediebranschen och människorna inom den är något som intresserar och inspirerar (och om du som jag, gillar slumpad header)!

Sugen på fler bloggklimpar? Kika här!

One thought on “Dagens bloggklimp – Gate Two

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>