Jobs, jobb och andra tips

Är troligen sist på pucken att läsa denna bok (har dock hunnit köpa och ge bort flera exemplar till andra sedan den kom ut…). Och föga självförvånande är den precis så fantastiskt intressant som jag trodde, på så många plan.

En recensent på SvD har, vilket också citeras på pocketomslaget, bland annat beskrivit boken som ”En enkel, osentimental och djupt fascinerande berättelse om en märklig man”, och det tycker jag i all sin enkelhet är en ganska bra summering. Finns egentligen hundratals ord jag skulle kunna skriva om den här boken, och säkerligen minst lika många citat jag skulle kunna lyfta ut. Men har du, mot förmodan, inte läst den, har jag kortfattat bara två ord att förmedla, och det är – läs den!

Och ska jag plocka ut ett citat (okej, stycke), kan vi ta det här, som jag tror det ligger en hel del i:

Apropå entreprenörsgöra så tipsade Anton (som äntligen flyttat till Stockholm, wohoo!) i veckan om ett gäng lediga, spännande startup-jobb. Spana in om du suktar efter nytt - trivdes jag inte själv så förbannat bra med mitt eget jobb skulle jag garanterat vara sugen.

Och apropå Jobs bloggade Sveriges, i mina ögon, bästa och flitigaste teknikbloggare Tommy K Johansson, senast igår om hur länge (suck) vi svenskar måste vänta på filmpremiären jag nu mer än någonsin ser fram emot.

Sist men inte minst, apropå böcker – behöver du inspiration för att inreda bokhyllan, kolla in den här sköna sajten.
Glad fredag, och läsning!

Puh! Bloggpost 003 i #blogg100. Än håller det ;)

 

One thought on “Jobs, jobb och andra tips

  1. Pingback: Dagens klipptips: En snölabyrint som låter vårlängtan gå vilse samt världens kanske viktigaste pirater | The Jennie - text och tankar, webb och kommunikation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>