Kanske det finaste du läser idag

Precis som jag nyss, tillsammans med mina kollegor, ville avsluta den här veckan med Bloggkärlek på Bloggbyråbloggen, vill jag avsluta den här veckan också här i kärlekens tecken – med kärlek på en annan blogg (alltså också en slags bloggkärlek skulle man kunna säga).

Jag följer Fredrik Backman dagligen och har gjort det ganska länge, och allt som oftast är det mest bara riktigt kul. Men så mellan varven klämmer han ur sig sådant här som bara får hela kroppen att bli varm.

”Som hastigast till min son” är kanske det finaste jag läst på länge.

 

Det här är bloggpost 17 i #blogg100 – en utmaning att skriva minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>