Poddprat om allt mellan blogg och kollaps – lyssna och lär av Nina Åkestam

Kort bara, har ännu ett tips på en podcast i allmänhet och ett avsnitt i synnerhet. Även Internetworld, visar det sig, har hakat på poddhypen, vilket gör mig glad. Internetworld gör allt som oftast bra saker, och podden är inget undantag.

I senaste avsnittet har Lina Areblad mött ”bloggaren som gick in i väggen”, det vill säga Nina Åkestam.

Jag har följt Nina från och till i många år och hon är, både i egenskap av bloggare och branschpersonlighet, en person jag beundrar. Hennes ord i Resumé i fjol till exempel, om den mörka sidan att krascha (extra relevanta och viktiga för oss som ‘jobbar med mädia’) berörde både mig och många andra.

I det här poddsamtalet får vi höra mer om till exempel kollaps och prestationsångest, men också om bloggandet och hur Nina får det att flyta på.

”Jag har skrivit blogginlägg varje dag i sju år, då går det lätt tillslut. Och det är ju mitt vanligaste…min vanligaste sak att göra är att blogga. Det är det jag har gjort absolut mest i hela mitt liv”.

Tips helt enkelt: lyssna!

Det här är bloggpost 24  i #blogg100 – en utmaning att skriva minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>