Sömn på temat

Apropå förrgårdagens post, så undrar jag faktiskt varför jag är så trött. Har varit obotligt energilös i flera dagar nu, men det är väl ”sådana tider nu”, som det så populärt heter.

Har i alla fall försökt pigga upp bloggen med ett nytt tema (det var ett tag sen sist…). Efter lite inrådan testar jag nu WordPress Bootstrap, ett enkelt men – hoppas jag – flexibelt tema. Och givetvis, som det sig bör dessa dagar, responsivt. Behöver moddas och fixas och trixas med en hel del inser jag.

Men. Först ska jag sova.

Det här är bloggpost 29  i #blogg100 – en utmaning att skriva minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>