Gör som jag (få lite bättre koll på Twitter)

Hej. Råkar du vilja ha en inblick i vad jag ägnat några eftermiddagstimmar åt (eller åtminstone bryr dig om hur det svenska Twitterklimatet ser ut) så titta på klippet nedan. Det är inte bara intressant för alla som bryr sig om inhemskt Twitteranvändande och ser värdet av att veta vem som hur ofta och hur mycket twittrar med vem om vad och varifrån, utan bör tillföra värde för alla som är nyfikna på hur relationer och samtalsämnen överlag kan uppstå och hänga samman.

Ja, jag pratar förstås om Twittercencus – en årligt återkommande genomlysning av det svenskspråkiga Twitter, med syftet att ge en bild av twitters utbredning, användning och förändring över tid i Sverige – som presenterades idag, Så här ser det alltså ut 2013:

Tack Hampus Brynolf för imponerande arbete och över förväntan rolig(!) dragning.

Det här är bloggpost 49 i #blogg100 – en utmaning att skriva minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>