Ett event du helt hundra vill gå på!

Mer meta än så här blir det förmodligen inte. En #Blogg100-post som tipsar om en annan #blogg100-post som i sin tur tipsar om ett *virveltrumma* #Blogg100-event.

Men jag gillar ju meta, so here goes:

Den 13 maj är det Blogg100-final, och det kan du vara med och fira! Fredrik har styrt upp ett event för och med bloggare på Historiska muséet, och jag är rätt säker på att det blir kalas – både som i bra och som i festligt. På Bisonblog läser du mer om hur och varför du ska anmäla dig, och vill du gå rakt på sak och fixa plats, se program och mer info om de medverkande (däribland min kollega Jocke, som också tagit fram den fina #Blogg100-loggan) är det hos Sveriges Kommunikatörer du ska klicka dig in.

Man ska ju inte ta ut segern i förskott, men med nu bara 13 #Blogg100-poster kvar to go, är det inte för intet jag blir lite ego-impad. Bara två gånger i detta maraton har jag postat kort efter tolvslaget, och en dag missat helt på grund av ett maraton av annat slag (resulterade dock i två poster dagen efter). Är inte hundra på att den absolut dagliga uppdateringen kommer fortsätta efter att dessa 100 #Blogg100-poster är klara. Men jag kommer definitivt behålla den ambitionen. Är med andra ord sjukt tacksam för Fredriks initiativ, och sjukt pepp på att fira det!

Hoppas jag får sällis. Fast det vet jag ju att får – enligt ”säkra källor” redan över 60 anmälda.

:)

Det här är bloggpost 87  i #blogg100 – en utmaning att skriva minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad.

5 thoughts on “Ett event du helt hundra vill gå på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>