Rädda Uber – Stockholms bästa taxibolag

Uppdaterat: Var alldeles, alldeles för snabb och okritisk när jag skrev det här inlägget. Jag är inte den som ändrar eller raderar bloggposter i efterhand, men uppföljningen (”ursäkten”) till det här inlägget nedan, hittar du här.

Fick precis ett mail från mitt numera favorit-taxibolag (det krävdes cirka ett åk så var jag såld) Uber som för ett par månader sedan etablerade sig i Stockholm. Vet du inte vad Uber är eller varför det är så bra kan du till exempel titta in hos Peter Rosdahl som fått med typ exakt min känsla och mitt betyg i sin recension av taxitjänsten.

Vet du vad det är och har åkt med bilarna, vill du förmodligen inte att de ska lämna stan?

Well, ska man tro mailet som just damp in verkar det tyvärr finnas stor risk för det. Jag har skrivit under namninsamlingen som förhoppningsvis hjälper till att förhindra Transportstyrelsens försök att röja Uber från Stockholm taximarknad, och jag hoppas fler gör som jag. Bakgrunden och fler tips på hur du kan agera läser du på Ubers blogg. Upp till Uberkamp!

Save Uber!

Det här är bloggpost 93 i #blogg100 – en utmaning att skriva minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad.

 

3 thoughts on “Rädda Uber – Stockholms bästa taxibolag

  1. Pingback: Uber – andra sidan av storyn | The Jennie - text och tankar, webb och kommunikation.

  2. Jag gillar att man kan sätta betyg på föraren och föraren kan sätta bettyg på kunden och allt thing är gjort via en app.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>