Vad gör du på torsdag?

Har du inga planer så går du kanske på det här.

Som gammal (nåja) elev, föreläsare och numer även praktikplatsgivare åt hittills två briljantskallar därifrån, kommer mitt hjärta alltid bulta lite extra för Medieinstitutet och de människor som rör sig där. Elever såväl som drivande eldsjälar. Och det är med sann glädje jag följt hur skolan alltmer lyckats ”etablera sig i branschen”, inte minst genom de duktiga personer som letat och fortsatt letar sig ut i praktik- och arbetslivet inom områden som webb, kommunikation och onlinemarknadsföring.

Är du sugen på Medieinstitutets utbildningar, redan är i mediebranschen och vill hugga en nyexad elev, eller bara vill mingla runt med trevligt, kompetent folk och inspireras av ett föredrag eller tre (min byråpartner Jocke, också ex MI:are, står för ett) tycker jag definitivt du ska ta en sväng förbi Tulegatan nu på torsdag.

Tänkte du bara mingla räcker ett ‘ja tack’ på Facebook. Vill du lyssna på ett föredrag behöver du dock maila lite också.

Medieinstitutet studentevent

Hoppas vi ses!

Det här är bloggpost 90  i #blogg100 – en utmaning att skriva minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad.

One thought on “Vad gör du på torsdag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>