”You guys are glassholes” – tips för dig som vill nörda ner dig

Ja, det är uppenbarligen inte bara solglajjor det börjar bli säsong för, i techvärlden ska även Googlebrillor snart slåss om varje respektabel nörds näsrot. Eller inte?

I helgens avsnitt av This week in Tech – #404: Episode not found (titeln i sig ett skönt garv för nördar) –  pratades och testades just Google Glass på djupet, delvis utifrån perspektivet om det är en ”must have” eller inte. Det blev, som det ofta blir med Leo Laporte och hans kompani, en både intressant och skrattvänlig (demo)diskussion att följa, där förövrigt den här bloggpostens rubbe bara var ett av många sköna citat.

Således, har du oförskämt många minuter över, eller bara är sjukt sugen på att veta allt om Google Glass, missa inte det här:

Suktar du mer efter analogt, eller i alla fall funderar över det där med analog längtan, kan jag parantestipsa om Kobras program som sänds imorgon onsdag. Verkar också riktigt sevärt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>