Blogg100 och en flash to self: jag hakar på för tredje gången

Tredje gången gillt alltså. Jag har hakat på Fredriks initiativ Blogg100 två år i rad nu. Gått i mål bägge gångerna. Ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad. Jobbigare än man kan tro faktiskt, även om man har ambitionen att sätta ambitionen lågt. Efter senaste omgången har det ju tagit fram tills typ nu innan jag postat ett inlägg här igen, vilket väl i princip säger det mesta…

Nåja, lite bloggsvett och tårar får det vara värt – jag bestämmer mig i sista sekunden och hoppar på’t i år igen. Och som Fredrik säger i sin intervju hos Internetworld, är ju bloggen som fenomen långt ifrån död (något som i vår Facebook-, Twitter-, Instagram-, Snapchat-, you-name-it-era kanske kan vara svårt att tro). Vilket jag om någon förstås är glad över. Jag driver ju trots allt en byrå med namnet Bloggbyrån. Som för övrigt också kommer att delta i Blogg100.

Blogg100 - tredje gången gillt

Välkommen att hänga med mig här de hundra närmsta dagarna. Eller någon av alla de andra som deltar i Blogg100.

4 thoughts on “Blogg100 och en flash to self: jag hakar på för tredje gången

    • Ja, den har varit tyst ett tag… Av lite naurliga skäl tror jag. Men det är mycket, mycket möjligta tt den också får vakna till liv snart igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>