Vem kan man lita på när alla luras?

Att spela någon ett spratt, att luras, att skoja, det har folk gjort i alla tider. Men är det svårare att avgöra vad som är sant eller falskt i dag?

Kobra (även på FacebookTwitterInstagram och Spotify) inleder en ny säsong med ett avsnitt dedikerat pranks (dock inte det första av tolv pranks, som url:en antyder…): ett 29 minuters populärkulturellt och lagom ytligt djupdyk i hur privatpersoner, organisationer, medier och framför allt konstnärer lurar sin omvärld. Och om var gränsen för bluffande egentligen går – vilka mål kan helga humbug? Hett ämne i en tid då frågorna om vem och vad vi egentligen kan lita på går varma som aldrig förr.

Trailer ser du nedan och hela programmet hittar du här:

Det här är helt ärligt inlägg 13 i #Blogg100 – en numer årlig utmaning i att publicera minst ett blogginlägg om dagen, hundra dagar i rad. Följ mig även på Bloggbyråbloggen, som också är en del av Blogg100 2014.

One thought on “Vem kan man lita på när alla luras?

  1. Pingback: Viralgranskaren – based on a true story | The Jennie - text och tankar, webb och kommunikation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>