Om TheJennie

”Har hjärnan och hjärtat på rätt ställe när det gäller människor, internet och kommunikation”

I korthet
Jennifer Bark. Stockholmsbo. 30+.

Gör
Det jag gör bäst! Det vill säga, jobbar frilans med det mesta som rör internet och kommunikation. Duktig strateg, projektledare, skribent och föreläsare med tydlig fokus på sociala medier.

Vill du ha min hjälp eller samarbeta med mig?
Maila jennifer.bark@yahoo.com eller ring på +46 735 35 62 63

Gjort
Startat och drivit den digitala PR-byrån Bloggbyrån i fyra år.

Dessförinnan jobbat med journalistik, copy och kommunikationsstrategier för webb och sociala medier i en rad olika sammanhang.  Har bland annat varit anställd konsult på Disruptive Media, webbcopywriter på Curious Mind, journalist/redaktör på Internetworld samt bloggat åt olika företag. Tog våren 2009 examen från KY-utbildningen Kommunikation Nya Medier på Medieinstitutet i Stockholm och har tidigare pluggat journalistik på JMK.

Är grym på
Att skriva, omvärldsbevaka och hitta kommunikativa strategier. Har koll på webb, entreprenörskap, PR, reklam och sociala medier.

Ett par ord som definierar mig
Kreativ, nyfiken, ambitiös, noggrann, envis.

Förgyller min vardag
Familj och vänner och människor i stort. Webb, ord, humor och diskussioner. Mode, kaffe, lakrits och matlagning. Snowboard, resor och mopsar.

Om bloggen

På bloggen samlar jag det som utgör mig och min passion i vardagen – text och tankar, webb och kommunikation.

I fokus står sociala medier och digitala rum, med allt vad det innefattar. Människor, meningar. Trender, teknik. Utblick, analys, reflektion.

Och självklart humor, aldrig att förglömma.

Jag försöker att vara personlig men inte nödvändigtvis privat. Och jag skriver om det som förför mig, stör mig och berör mig. (När jag har tid).