Geek Girl Meetup Sum Up (Ja jävlar. Tjejer kan.) #ggm09

geek

Då var GeekGirl-helgen till ända – en otroligt inspirerande unconference på alla sätt och vis! Att få uppleva så mycket kunskap, erfarenhet, engagemang, motivation, innovation och jävlar-anamma samlad under samma tak är något man inte släpper i första taget.

Sitter nu och känner mig ungefär som efter Sweden Social Webcamp -  ”slut-i-rutan” men lyckligt exalterad över alla de fantastiska människor som finns där ute och som jag har privilegiet att få ingå i ett sammanhang med. Och precis som med SSWC är jag ganska övertygad om att det kommer ta ett tag att smälta alla de intryck och den information som passerat huvudet under helgen…

För egen del blev det inte så mycket bloggande under själva eventet. Dock ett par tweets. Vill ni ha bra sammanfatttningar av åtminstone hälften av helgens intressanta sessioner rekommenderar jag att ni klickar er vidare till Mona Wallin, en av dem som rapporterat riktigt flitigt.

Geekgirlmeetup.se kan ni förstås läsa er till det mesta som försigått och i övrigt kommer ni rätt långt med #ggm09 (till exempel på Flickr, Twitter och Bambuser).

Själv tänkte jag bara:

  1. Skicka ett enormt stort tack till framförallt Andie Nordgren, Heidi Harman och Paula Martilla för ett galet bra jobb (+ förstås alla andra som var och en bidragit på sitt sätt). Behöver någon en definition på begreppet ”upplevelseindustri”, här har ni den: ”@nordgren, @heidiharman @paulamarttila #ggm09!
  2. Gratta min fabulöst drivna arbetsgivare Annika Lidne som kammade hem förstaplatsen i Geek Girl Hack Challenge genom sajtinitiativet Geekgirlsunited.com. Riktigt bra idé att samla oss branschkvinnor på en gemensam arena, och snyggt gjort dessutom (byggd i Drupal)!
    På Geek Girls United hittar du bland annat....mig!

    På Geek Girls United hittar du bland annat....mig!

Blir nog fler bloggposter kring helgens event framöver. Tills dess jobbar jag med nyvunnen energi på med huvudfokus här (men lägger även en del webbigt arbetskrut bland annat här, här och här).

Hej så länge från en verkligt ”proud-to-be-a-geek-girl”-tjej :)

2 thoughts on “Geek Girl Meetup Sum Up (Ja jävlar. Tjejer kan.) #ggm09

  1. Pingback: Ulrika Ingemarsdotter » Geek Girl Meetup 2009

  2. Pingback: Comments on Disruptive Media | Disruptive Media

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>