Fram med bubblet, bubblan ska på camp! #sswc

Jo, korken skulle väl förstås redan poppat igår och i internettid mätt är jag ju oförsvarbart sent ute med att blogga detta. Men, för den bättre-sent-än-aldrig-sakens-skull, måste jag ju bara skrubba in det:  japp (och tjohoo!), efter lite svett men främst glädjetårar bidde det en campbiljett, en bussbiljett och kanske, kanske en säng på #SSWC.

SSWC 2010

Kan säga att det var ett rafflande ståhej på Twitter minutrarna innan, under och efter själva biljettsläppet och 251 biljetter (subtil undran: den femtioförsta - någon bakomliggande historia man bör känna till, och framför allt – vem knep den?)  gick åt i ett 54-minuters-schvung. Riktig rockkonsertskänsla i twitkulisserna! :)

Mattias Boström var i alla fall imponerande attans-snabb på att publicera en inofficiell deltagarlista på dem som flaggat för att de ska med – så vill du ha koll på Tjärögänget, ta en titt!

Lär nog skriva mer om det här framöver, men nöjer mig för stunden med att säga att det spritter rejält i Tjärönerven.

Ps./Relaterat: Råkade du bli utan biljett, struntar fullkomligt i ett geekparadis i augusti eller helt enkelt vill ha ännu ett camp att se fram emot – då kanske WordCamp Sverige, som bland annat Thord Daniel Hedengren (@tdhse) bloggat om, är något att både se fram emot och engagera sig i?!

2 thoughts on “Fram med bubblet, bubblan ska på camp! #sswc

  1. Pingback: Det här var typ jag igår kl. 20 #SSWC #PRofSweden — Doktor Spinn

  2. Pingback: >SSWC 2010 – stuga eller tält? | Diggjo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>