Sköna söndagslänkar

Någon gång måste väl också jag få göra det? Sälla mig till blänkarna alltså.

Här är vad jag idag skulle läsa om jag vore du. Eller snarare, vad du skulle läsa om du vore jag…:

>>Kwasblogg | Öppet brev til Kissies annonsörer<<
Jag säger som Jörgen Bröms, det här hade jag inte kunnat skriva bättre själv ens om jag försökte och jag håller med @kwasbeb till etthundra procent. När du läst det här inlägget läser du reaktionerna. Sedan läser du allt om Jack. Sedan läser du resten av hans blogg. Så. skön. kille. Hoppas lista.se ska ha fest snart igen ;)

>>Studio Total | Quanta Quantazala <<
Det finns egentligen inte ett enda inlägg som är värt att hoppa över på den här bloggen, om du frågar mig. Älskar den från början till slut, utan att riktigt kunna motivera varför. Men ska du börja någonstans kan du ju börja med det senaste blogginlägget. Inte minst för att det innehåller tidernas kanske snyggaste bild på Ola Rapace. Bara en sån sak liksom.

>>Johanna Hildebrandt, Aftonbladet | Gillar man inte olika är undergången nära<<
Tidningen Journalisten håller effektivt på att gräva sin egen grav. Eller i alla fall gör dess chefredaktör Helena Giertta det. Härligt att se journalister själva så briljant reagera, såsom Aftonbladets Johanna Hildebrandt och Expressens Emanuel Karlsten (vars bokstäver, som Joakim Jardenberg uttrycker det, ”riktigt snubblar över varandra”). Vad Helena Giertta själv anser om Paul Frigyes kulturdebattartikel i DN kan du läsa här. Döm själv…

>>DN Bostad | Färgglädje<<
Mamma berättade att hon fick lite utav en chock när DN Bostad ramlade in på hallmattan i fredags. Nog för att min familj visste att reportaget skulle publiceras någon gång, men inte just nu, och inte med deras kök på förstasidan. Lite kul, tycker jag. Och tillägger gärna att skulle det handla om min lilla lya skulle hela lägenheten rymmas på förstasidan. Kan ju vara bra för DN att känna till den dag de vill gräva djupare i Barks bostadsvanor.

One thought on “Sköna söndagslänkar

  1. Pingback: Min sammanfattning: Kissiegate | Kwasblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>