Sälj snyggt och socialt – get Osom

Nu är det så ÄNTLIGEN dags att bli med Osom!

Så inleder Anton (som vi redan suttit iSoffan och pratat Osom med på Bloggbyrån förut), Björn, Marcus, Christoffer, Markus och Eric – de faktiskt awesome grundarna av Osom – sitt sköna välkomstmail till oss som gått och väntat på lansering.

Vad det handlar om, vilket du kanske redan läst i exempelvis Svd, hos Fredrik eller Jenny,  beskriver Osom-gänget självt så här:

”Osom är en köp- & säljapp för snygga saker, eller ‘Instagram möter Blocket’. Hitta vintagefynd, kläder, skor, inredning och cyklar. Se vad dina vänner säljer, följ din favoritbloggares bloppis eller sälj något själv (det är gratis och det finns filter!)”. 

Fast den riktigt bästa feelingen (och mest köpt och sålt…) får du förstås genom att tanka hem iPhone-appen här.

Min kollega Mats har tidigare skrivit om social microbusiness när den är som bäst, och jag är övertygad om att den hippa, snabba och sociala business som beskrivs där, har stor potential att samlas upp och bli ännu lite mera bäst i den här snygga appen.

Japp, jag är såld (om än inte bokstavligt talat).

Osom finns även att gilla på Facebook, följa på Twitter och – naturligt nog – hjärta på Instagram.

*Disclaimer: Ja, jag får ”en extra stor guldstjärna i Osoms ‘Osom hall of fame’ genom att blogga om det här. Men skulle ha skrivit om det ändå eftersom jag gärna promotar saker jag tycker är awesome. Eller osom, som det väl heter nuförtiden.

Det här är bloggpost 85  i #blogg100 – en utmaning att skriva minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad.

2 thoughts on “Sälj snyggt och socialt – get Osom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>