Från bloggfest till TV-krig (och några harklingar däremellan)

”Det blir inte alltid som man tänkt sig”.

Ja, ibland klär tyvärr klyschor en bättre än andra gånger – just nu tyvärr så. Inte mycket är som det var tänkt, men sånt är livet, för att spä på klyschkvoten.

Tanken var, initialt, att fira bloggandet i allmänhet och #Blogg100 i synnerhet ihop med en massa andra sköna bloggare på Historiska idag. Sen var tanken att inte alls vara med på grund av spännande jobb i Makedonien. Sen blev det varken det ena eller det andra på grund av supersjuka (aka ”ett jävla virus”, doktorns citat).

Lyckades tyvärr inte helt följa eventet via Bambuser som tänkt (som sagt, host host, what not), men att döma av Twitteruppdateringar, Facebookbilder och, givetvis, blogginlägg – tack Sofia och Mona för att ni rapporterat – verkar det ha varit ett lyckat #Blogg100-partaj.

(Liksom Makedonien-resa, tur man har kollegor i ens ställe).

Något jag dock lyckades halka in på under all den här ickte-tänkta tiden var den här debatten från Publicistklubben, om ”Det nya tv-kriget – kvällstidningarnas hårdsatsning på tv” –  ironiskt nog en debatt jag för första gången på flera år följde via ”tv-tv” (om än via Bambuser-sändning, och här delat genom Youtube…).

Hur som, intressant bland annat om klassisk medierapportering i en social medievärld. Och om vem som är anser sig störst, bäst och vackrast…

3 thoughts on “Från bloggfest till TV-krig (och några harklingar däremellan)

    • Ja, hen kanske skulle kolla lite mer på #pkdebatt. Där väljer de orden lite mer….”raffinerat”. :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>