Grattis WordPress! #WP10

I helgen skulle jag som tidigare på:at ha geekat loss på Geek Girl Meetup på Tekniska Muséet. Nu blev det inte så, den här gången heller (…) på grund av en spontanhelg i QR-kodens förlovade stad (I kid you not, det är nåt visst med danskar och QR-koder, och ja – de skulle nog kunna behöva en lektion i det där med när det är läge att streckkods-kommunicera och när det är läge att låta bli). Men det geekfirande som gick förlorat i helgen tar jag igen idag med att fira en tioåring som i min och många andras värld gjort, och fortsatt gör, det fantastiskt enkelt, lustfyllt och nästan ändlöst möjliggörande att publicera innehåll på the internetz.

Wordpress 10 år!

Japp, det handlar om WordPress, och är det något publiceringsverktyg jag villigt både hurrar och missionerar för så är det det. Varför har jag både bloggat och pratat om förut. Idag säger jag bara grattis och hoppas på att fler, företag inte minst, greppar de många möjligheter som WordPress erbjuder publicerare. Hur resten av världen digitalt uppvaktar WP dagen till ära följer du bland annat här (givetvis, ett snyggt WP-bygge). Hipp hipp!

PS. Vill du också ta igen det eventuellt missade på helgens GGM, kolla ikapp på klippen på deras Youtubekanal. Planerar jag att göra så snart en tioåring firats klart.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>