Skämt åsido

Allt är inte ett skämt i dag. Somligt är det, och delar av den digitala skämtuppställningen har jag bloggat om här. Men allt är som sagt inte inte på riktigt, och inte i närheten av roligt, och då stukar sig skrattnerven liksom lite på fingertoppen när man försöker att fortsätta lyfta lustigheter. Eller egentligen vad som helst. Blogg och sociala forum och det ena med det elfte som jag älskar och predikar – ibland behövs man mer någon annanstans. Och tur är väl egentligen det.

Det här är inlägg 31 i #Blogg100 – en numer årlig utmaning i att publicera minst ett blogginlägg om dagen, hundra dagar i rad (och i morgon är en annan dag, kanske just i dag värt att påpeka). Följ även mig och mina fina kollegor på Bloggbyråbloggen, som också är en del av Blogg100 2014.

 

 

One thought on “Skämt åsido

  1. Pingback: Billogram, Garnison och Guillemin. Och Aschberg. Och lite annat. Atjoo! | The Jennie - text och tankar, webb och kommunikation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>